Norwegian tarjoaa entistä paremman palvelun premium-lipulla matkustaville asiakkailleen

Norwegian_IFE_1Norwegian tarjoaa entistä monipuolisemman palvelun premium-lipulla matkustaville asiakkailleen mannertenvälisillä lennoilla Euroopan, USAn ja Aasian välillä. Jatkossa premium-paikoilla matkustavilla on käytössään ilmainen lounge-palvelu sekä laajennetut lennonaikaiset palvelut yhtiön kaukoreiteillä.

 Parannettu palvelu pitää sisällään ilmaiset lounge-palvelut Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Bangkokissa, Los Angelesissa ja Lontoossa samoin kuin kattavamman lennonaikaisen palvelun.

"Norwegianille on tärkeää, että asiakkaidemme matkustaminen sujuu mahdollisimman miellyttävästi ja sujuvasti. Olemme iloisia, että voimme tarjota premium-lipulla matkustaville asiakkaillemme mannertenvälisillä lennoilla pääsyn lounge-tiloihin useilla lentokentillä ennen lähtöä sekä parannetut lennonaikaiset palvelut", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegianilla on tällä hetkellä seitsemän 291-paikkaista Boeing 787 Dreamlineria, joissa on 32 suurempaa matkustajaistuinta. Norwegianin reittiverkostossa on 17 kaukoreittiä Euroopan, USAn ja Aasian välillä.