Olli Isotalo Puolustus- ja ilmailuteollisuuden johtoon

Olli IsotaloPuolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n hallitus valitsi puheenjohtajakseen Patrian toimitusjohtajan Olli Isotalon. Varapuheenjohtajana jatkaa Niko Haro, joka on teijolaisen pk-yrityksen Marine Alutechin toimitusjohtaja ja yksi omistajista.

 

”Näemme, että alan teollisuudella on tärkeä rooli myös Puolustusvoimien tulevissa suurissa hankkeissa. Kotimaisen teollisuuden osallistuminen tukee järjestelmien elinkaarta, huoltovarmuutta ja tuottaa säästöjä, mistä on esimerkkejä jo nykyisten järjestelmien osalta”, sanoo PIA:n hallituksen puheenjohtaja Olli Isotalo.

PIA pyrkii mahdollistamaan suomalaisen puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusteollisuuden menestymisen. Suomalainen alan teollisuus tunnetaan korkeatasoisen teknologian tuottajana. PIA:n jäsenyritysten liikevaihdosta noin 15 prosenttia suunnataan tuotekehitykseen, ja kansainvälistymisaste on korkea.

 PIA:n hallituksessa on yhteensä 12 henkilöä ja he edustavat kattavasti erikokoisia alan yrityksiä, jotka toimivat ympäri maata. Hallituksen sihteerinä toimii PIA:n pääsihteeri Tuija Karanko.