Patria ja IDG Europe AB yhteistyöhön helikopteriteollisuuden ratkaisuissa

Patria_helicopters_kokoonpanoPatria Helicopters AB ja IDG Europe AB ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen Satcom-laitteiden ja niiden elinkaarentuen toimittamisesta helikopteriteollisuudelle. Molemmilla yhtiöillä on kymmenien vuosien kokemus alalta.Patria Helicopters AB on on tarjonnut helikoptereiden huoltoa jo vuodesta 1947 ja on yksi kokeneimmista MRO-huolto-organisaatioista maailmassa. Helicopters-yksikkö on osa Patrian Aviation -liiketoimintaa, jolla on mm. European Aviation Safety Agency (EASA) myöntämä suunnitteluorganisaation hyväksyntä (DOA).

"Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme avaimet käteen -ratkaisuja kaikkiin Satcom ja Special Mission -viestinnän tarpeisiin", toteaa Patria Helicopters AB:n markkinointi- ja myyntijohtaja Juha Heikkinen.

Patria konserni osti vuonna 1999 ruotsalaisen helikopteriyhtiön, joka aiemmin tunnettiin nimellä Ostermans Aero AB. Ostettu liiketoiminta liitettiin osaksi Patria Aviationia.

Patria on kotimainen puolustus-, turvallisuus ja ilmailualan luotettu elinkaaripalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patrian omistavat Suomen valtio (73,2 %) ja Euroopan ilmailuteollisuusjätti EADS (26,8 %).

IDG Europe AB:llä on yli 20 vuoden kokemus lähetysajan ja Satcom-laitteiden tarjonnasta ja yhtiö edustaa alan tärkeimpiä toimittajia kuten Flight Cell Cobham / Thrane & Thrane, Honeywell ja Scott.

"Tarjoamme yhteys- ja virtaratkaisun missä ikinä oletkaan", sanoo IDG Europe AB:n Ruotsin johtaja Louise Yuen.

IDG Europe AB perustettiin vuonna 1992 tukemaan ulkomailla toimivia ruotsalaisia joukkoja satelliittiviestintälaittein ja omavaraisen virran tuoton ratkaisuin. Nykyisin yhtiö tuottaa erilaisia huippuluokan ratkaisuja itsenäisten yhteydenpito- ja paikannuslaitteiden sekä valvontaratkaisujen sekä virtaratkaisuiden muodossa.

IDG Europe on yksityisomistuksessa oleva ja vakaa yhtiö jolla on pelkästään tarjoamansa SATCOM-ratkaisun kanssa yli tuhat yhteysasiakasta. Asiakasuskollisuus on vankka johtuen erittäin korkeatasoisesta palvelusta, jota yhtiö on sitoutunut tarjoamaan.