Peter Örjes Patria Helicopters AB:n toimitusjohtajaksi kesäkuussa 2017

Patria_peter_orjesPeter Örjes, 52, on nimitetty Patria Helicopters AB:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Örjes aloittaa uudessa tehtävässään 5. kesäkuuta 2017. Örjesillä on yli 20 vuoden laaja kokemus ja näytöt johtotehtävistä useissa teknologiayrityksissä, kuten AQ Components AB, Gerdins Group AB, Bioservo Technologies AB ja Abilia AB.

 ”Patria Helicopters on ollut merkittävä toimija helikopteriliiketoiminnassa jo vuodesta 1947. Uuden toimitusjohtajan mukanaan tuoman osaamisen ja kokemuksen avulla pystymme parantamaan operatiivista tehokkuuttamme ja kasvattamaan huoltoliiketoimintaamme strategiamme mukaisesti", toteaa Lassi Matikainen, Patrian International Support Partnerships -toiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja.

Patria-Aviationin-johtaja-Lassi-Matikainen"Peter Örjesillä on vankka kokemus ja selkeät näytöt onnistumisista yritysten ja niiden operaatioiden kehittämisessä. Olemme luottavaisia, että hänen johdossaan PHAB:n jo hyvin alkanut positiivinen kehitys nopeutuu entisestään”, jatkaa Mutikainen

  ”Patria Helicopters AB on erittäin kiinnostava ja asiakaslähtöinen yritys, jolla on uusi strategia ja suuria tulevaisuuden suunnitelmia. Yrityksellä on pitkäaikaisia asiakkaita, joilla on korkea vaatimustaso. Sen pohjalta on hyvä kehittää yksikköä edelleen ja luoda uutta liiketoimintaa yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Odotan innolla näitä uusia haasteita”, sanoo Peter Örjes.

 Patria_helicopters_kokoonpanoPatria Helicopters AB:n päätoiminnot sijaitsevat Arlandassa, Tukholmassa. Yhtiö on tarjonnut helikoptereiden huoltoa jo vuodesta 1947 ja on yksi kokeneimmista MRO-huolto-organisaatioista maailmassa.

 

 

 Lue myös: