Qantas palautti mysteerilennot valikoimaansa - kolme lentoa myytiin hetkessä loppuun

qantas_tailsQantas on ottanut jälleen valikoimaansa suositut mysteerilennot, joissa matkustajalle annetaan paikka lentokoneessa ilman tietoa koneen määränpäästä. Vastaavat lennot saavuttivat suuren suosion Qantasilla jo 1990-luvulla.

Qantas julkisti mysteerilentoja maalis-, huhti- ja toukokuulle, joissa luvassa on päivämatka yllätyskohteeseen Australian rajojen sisäpuolella. Matkustajille tarjotaan näin mahdollisuus uudenlaiseen kokemukseen Australiassa. Lentojen päästöt on kompensoitu 100 prosenttisesti.

Edellisen kerran Qantas on lentänyt mysteerilentoja 1990-luvulla, jolloin lentokentälle saapuville matkustajille annettiin paikat aikataulunmukaiselle lennolle johonkin kohteeseen Qantasin lennolla. Kyseessä oli myös tuolloin päivämatka.

Nyt Qantas on muokannut vanhaa konseptia, ja tarjolla on myysteerilentoja kolmeen kohteeseen Boeing 737 -koneella. Kyseessä ei ole pelkkä lento vaan kokonainen päivälomapaketti erilaisine aktiviteetteineen kohteessa. Matkustajan tulee vain varata matka ja saapua lentokentälle. Kaikki kolme mysteerikohdetta ovat suurkaupunkien ulkopuolella.

Asiakkaille on annettu lentojen osalta vain muutama vihje, jotta he voivat varautua matkaansa esimerkiksi snorkkelilla tai kävelykengillä. Kaikki kolme lentokohdetta tarjoavat erilaisia aktiviteetteja.  Kohteessa oleva ohjelma voi sisältää mitä tahansa viinitilalla käytävään viinintekokurssista, gourmet päivälliseen ja musiikkiesitykseen Australian trooppisten saarten ihmeiden keskellä.

Mysteerilennoilla pyritään houkuttelemaan australialaisia matkalla. Qantasin jo aiemmin toteuttamat erikoislennot kuten lento ei mihinkään sekä lento jonnekin -konseptit ovat olleet erittäin suosittuja. Kyseiset lennot myytiin loppuun jopa kymmenessä minuutissa.

Rajoitetusti tarjolla olevat mysteerilennot lähtevät Sydneystä, Brisbanesta ja Melbournesta noin kahden tunnin lentomatkan päässä olevaan kohteeseen. Lennoilla on säävarauksella sekä ilmatilavarausten salliessa luvassa erityisiä matalalento-osuuksia erilaisten nähtävyyksien yllä.

Lippuja myytiin lennoilla turistiluokkaan 737 Australian dollarilla ja business-luokkaan 1579 Australian dollarilla. Hintaan sisältyi koko matkapaketti ohjelmineen sekä ruuat ja juomat. Kolme lentoa oli myyty loppuun noin 15 minuutissa lippukaupan avaamisen jälkeen.

Lue myös: