Ray avaa rahapeliloungen Helsinki-Vantaalle

Ray_game_lounge_1Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelutarjonta monipuolistuu, kun Raha-automaattiyhdistys avaa RAY Game Loungen ravintola-, myymälä- ja muiden palvelujen rinnalle torstaina 27. kesäkuuta. Lounge-kokeilu on osa RAY:n 75-vuotisjuhlavuotta.

"Pelipaikka tarjoaa ajanviettomahdollisuuden lentoa odotteleville koti- ja ulkomaisille matkustajille. Monet aasialaiset käyttävät Helsinki-Vantaata kauttakulkukenttänä, koska sillä on hyvä maine. Monissa Aasian maissa rahapelaaminen on osa kulttuuria, joten varsinkin aasialaisille tämä on tervetullut lisäpalvelu", uskoo RAY:n markkinointipäällikkö Lotta Härkönen.

Pelitilaa on 81 neliötä, ja se työllistää 9 kokoaikaista työntekijää. Game Loungessa on 12 erilaista automaattia sekä Tangiamo Touch Bet -ruletti. Se on sähköinen ruletti, joka toimii ilman pelinhoitajaa.

Pelipaikka on auki 27.6.-2.9.2013, ja  RAY tavoittelee  muutamaa prosenttia lentokentän asiakasvirroista. Tärkein tavoite on luoda mielikuvaa RAY:stä monipuolisena ja elämyksellisenä palveluntarjoajana. 

"Tilassa voi pelata ilmaiseksi Jätti-Pajatso -peliä. Se on esimerkki digipelien elämyksellisestä ja kiehtovasta maailmasta. Pelitilassa noudatetaan suomalaisia lakeja ja säädöksiä", joten se palvelee vain 18 vuotta täyttäneitä lentomatkustajia.

Lounge-kokeilu on osa RAY:n 75-vuotisjuhlavuotta. Pelipaikka kertoo osaltaan, että pelien tuotto käytetään sosiaali- ja terveysjärjestöjen sekä veteraanien tukemiseen. 

"Se, että pelituotot menevät sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen on monelle suomalaiselle vielä epäselvää ja varsinkin ulkomaalaisten mielestä todella erikoista. Muuallahan on totuttu, että rahapelejä pyörittävät yksityiset voittoa tavoittelevat yhtiöt", Härkönen toteaa. 

RAY Game Loungen rakenteet ja toteutuksen on suunnitellut Fair Factory. Pelipaikka sijaitsee T2-porttialueella, samppanjabaarin ja portti 27:n välissä. Pelipaikka on auki joka päivä kello 6.30 - 19.