Ryanair avaa kesäkaudelle 2024 Helsinki-Thessaloniki -reitin - kesäkaudelle ei lentotarjontaa Tampereelta

EI-EFF_220621aRyanair tuo uutta reittitarjontaa Helsinki-Vantaalle, kun halpalentoyhtiö avaa lennot Kreikan Thessalonikiin. Lennot käynnistyvät huhtikuussa 2024 kahdella viikkovuorolla. Tampereelta ei sen sijaan ole ainakaan toistaiseksi tarjontaa Ryanairin kesäkauden 2024 aikatauluista.

Ryanair aloittaa 2. huhtikuuta lennot Helsinki-Vantaalta Kreikan Thessalonikiin. Luvassa on kaksi viikkovuoroa, jotka lennetään tiistaisin ja lauantaisin.

Thessaloniki on Kreikan toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan pohjoisosassa Keski-Makedoniassa Egeanmeren rannalla.

Lento FR 9230 lähtee Thessalonikista kello 17.20 ja saapuu Helsinki-Vantaalle kello 20.35. Lento FR 9229 lähtee Helsinki-Vantaalta kello 21.05 ja saapuu Thessalonikiin kello 00.10.

Ryanair lentää Helsinki-Vantaalta kesäkaudella kahdesti viikossa Helsinki-Vantaalla Dubrovnikiin sekä jälleen myös Kroatian Zadariin, jonka osalta lennot jatkuvat toukokuussa 2024. Yksi Ryanairin kesäkohteista Helsinki-Vantaalta on Venetsia, joka palaa kesäkaudelle 1. huhtikuuta alkaen kahdella viikkovuorolla. Kaikkiaan Ryanairin aikatauluista löytyy tällä hetkellä 12 eri kohdetta Helsinki-Vantaalta.

Suomessa Ryanair lentää tällä hetkellä Helsinki-Vantaalta, Rovaniemeltä sekä Lappeenrannasta. Tampere-Pirkkala on poistunut kokonaan yhtiön aikatauluista eikä muutoksia toiseen suuntaan ole tehty vielä IATA 2024 -kesäaikataulukaudellekaan.

Lue myös: