Ryanairin Cabin Crew -hyväntekeväisyyskalenteri vuodelle 2013 on tilattavissa

Ryanair_CCC2013Ryanairin jo perinteeksi muodostunut Cabin Crew -hyväntekeväisyyskalenteri on jälleen tilattavissa. Sen tuotto menee jälleen hyväntekeväisyyteen ja uusimman kalenterin uskotaan myyvän jälleen 100 000 euron edestä.

Ryanairin matkustamohenkilökunta on valinnut vuoden 2013 hyväntekeväisyyskohteeksi 450 ehdokkaan joukosta  Puolan Varsowassa toimivan TVN-säätiön, joka auttaa sairaita lapsia. TVN on yksi Puolan suurimmista hyväntekijäjärjestöistä ja se on kerännyt vuodesta 2001 lähtien jo 42 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen.

TVN-säätiön apulaisjohtaja Anna Maruszeczkon mukaan he keräävät parhaillaan rahaa ostaakseen sairaalalaitteita kystisen fibroosin hoitamiseen (cystic fibrosis, CF, mukoviskidoosi), joka todetaan useimmiten jo vauvaiässä tai varhaislapsuudessa. Kystinen fibroosi on monielinsairaus, joka vaikuttaa enimmäkseen keuhkoihin, hengitysteihin, haimaan, maksaan, suolistoon ja miehen sukupuolielimiin.

Ryanairin ensimmäinen Cabin Crew -kalenteri julkaistiin vuonna 2008. Vuoden 2013 kalenterin myynnin jälkeen hyväntekeväisyyteen on annettu myyntituloilla jo noin 600 000 euroa.

Kalenterin hinta on Suomeen toimitettuna 15,99 euroa. Tuorein vuosikerta on kuvattu Kyproksen Pafoksella.

 

Youtube video Ryanairin Cabin Crew 2013 hyväntekeväisyyskalenterin kuvauksista.


Tilaa Ryanair: Cabin Crew Calendar 2013