Scandjet jatkaa maakuntalentoja Kroatiaan - kysyntä kasvussa

Scandjet_2015_kohteet_KroatiaMatkanjärjestäjä Scandjet jatkaa edellisvuoden tapaan lentotarjontaa Suomen maakuntakentiltä. Kevään aikana aloitetaan lennot Kroatian Rijekaan ja myöhemmin syksyllä tarjonnassa on myös matkoja Italian Cataniaan.

Kevään 2015 lennot alkavat Oulusta 29. huhtikuuta. Vahvistettuja lähtökenttiä Suomessa ovat Oulun lisäksi Vaasa, Kokkola-Pietarsaari, Turku ja Jyväskylä. Myöhemmin syksyllä tarjolle tulee myös lento Kuopiosta. Kaikkiaan suunnitelmissa on ollut tarjota lentoja yhdeksältä paikkakunnalta.

Avauslento lähtee Oulusta 29.4. Vaasan lentopäivät ovat 6.5 ja 13.5. Kokkolasta lennetään 20.5. Turusta 27.5 ja 3.6. Jyväskylän lähtöpäivät ovat 10.6 ja 17.6.

Syksyllä operoidaan Jyväskylästä 1.8, Oulusta 2.9, (Kuopiosta 15.9), Vaasasta 9.9 ja 16.9 sekä Turusta 23.9 ja 30.9.

"Kysyntää Kroatian matkoille on enemmän kuin viime vuonna, kohde kiinnostaa suomalaisia.", kertoo Scandjet Suomen Helena Viitala-Kuzmanovski.

Scandjet_2015_kohteet_Catania"Syksyllä aloitamme myös lennot Sisiliaan. Lennot ovat  tällä hetkellä ennakkomyynnissä ja julkaistaan myyntiin myöhemmin keväällä".

Lennot operoi Ruotsalainen matkanjärjestäjä Scandjet, joka käyttää lennoillaan Limitless Airwaysiä. Kyseessä on Kroatilainen startup lentoyhtiö, joka on aloittamassa toimintaansa kahdella Airbus A320-koneella. Limitless Airwaysin kotikenttä on Kroatian Zadar. Yhtiö vastaanottaa ensimmäisen koneensa lähiviikkojen aikana.

Vuonna 2002 perustetulla Scandjetillä on jo 12  vuoden kokemus matkojen järjestämisestä Kroatiaan Ruotsista ja Suomesta. Scandjet aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2014 tarjoten lentoja viideltä maakuntakentältä Kroatiaan.

Lue myös: