Singapore on Norwegianin toinen Aasian kohde

NOR_787_TONorwegian laajentaa kaukoreittiverkostoaan myös idän suuntaan ja avaa toisen reittinsä Euroopasta  Aasiaan. Suora reitti Lontoon Gatwickistä Singaporeen alkaa syyskuussa 2017. Norwegianin toinen Aasian kohde on Bangkok.

Norwegian aloittaa 28. syyskuuta 2017  lennot Lontoon Gatwickin ja Singaporen välillä. Yhtiön mukaan lennoille on hyvät vaihtoyhteydet myös Helsingistä. Reittiä lennetään yhtiön Boeing 787 Dreamliner -koneilla.

Singaporeen lennetään 28. syyskuuta lähtien neljästi viikossa ja lentopäivät ovat maanantai, tiistai, torstai sekä lauantai.

Viiteen viikkovuoroon siirrytään jo 29. lokakuuta alkaen ja lentopäivät ovat tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai. Paluulennot Singaporesta Gatwickiin lähtevät aina menolentoa seuraavana päivänä.

"Kaukoreittimme ovat erittäin suosittuja ja niiden käyttöaste on yli 90 prosenttia. Tämä osoittaa, että asiakkaat haluavat lisää edullisia lentoja kaukokohteisiin. Siitä syystä lanseeraamme suurella ilolla ensimmäisen reittimme Singaporeen", sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

"Toivomme, että viranomaiset pitävät uusia suoria reittejä Pohjoismaista Aasiaan tärkeinä ja varmistavat, että myös Norwegian saa tarvittavat ylilentoluvat Aasiaan", jatkaa Bjørn Kjos.

Norwegianin ensimmäiseen Aasian kohteeseen Bangkokiin on lentoja Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta.

Norwegian tarjoaa yhteensä 55 kaukoreittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen sekä Euroopan ja Aasian välillä. Suomalaisilla matkustajille on tarjolla vaihtoyhteyksiä Tukholman, Oslon, Kööpenhaminan ja Lontoon Gatwickin kautta.