Skytrax: Finnair edelleen paras Pohjois-Euroopassa

istuinA330net_finnairiArvostettu ilmailualan tutkimuslaitos Skytrax on palkinnut Finnairin Pariisin ilmailunäyttelyn yhteydessä järjestelyssä World Airline Awards -tilaisuudessa Pohjois-Euroopan parhaana lentoyhtiönä. Kyseessä on jo neljäs perättäinen vuosi, kun Finnair on valittu Pohjolan parhaaksi. oneworld-allianssi, johon Finnair kuuluu, oli tutkimuksen paras allianssi.

  Skytrax-tutkimuskeskuksen palkinnon perusteena on 18 miljoonan matkustajan puolueeton arvio lentoyhtiöistä. Matkustajat edustavat 160 maata.

”Kaukolentoihin panostavana verkostoyhtiönä olemme vahvasti sitoutuneet sujuviin vaihtoyhteyksiin, palvelun laatuun ja asiakkaan tarpeiden huomioimiseen”, sanoo Finnairin asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen yhtiön tiedotteessa.

”Palkinto on hieno tunnustus työstä, jota henkilöstömme ja kumppanimme ovat tehneet. Olemme myös iloisia siitä, että  olemme oneworld-allianssissa hyvässä seurassa. Teemme jatkossakin parhaamme taataksemme hyvän asiakaskokemuksen ja pysyäksemme kilpailun kärjessä.”

Finnair on Pohjoismaiden ainoa lentoyhtiö, jolla on neljän tähden Skytrax-luokitus. World Airline Awards™ on toimialan laajin ja arvostetuin kaupallisten lentoyhtiöiden luokittelu.