Sunclass Airlines lentää Tjäreborgin matkustajia Oulusta Teneriffalle talvikaudella 2021-2022

OY-VKF_190421Matkanjärjestäjä Tjäreborg tarjoaa talvikaudella 2021–2022 viikoittain suoria lomalentoja Oulusta Teneriffalle. Lennot operoidaan Sunclass Airlinesin Airbus A321 -koneilla (otsikkokuvassa on suurempi A330). Oulun lisäksi lomalentoja on talvikaudella luvassa myös Vaasasta, Turusta, Kuopiosta ja Helsinki-Vantaalta.

"Koronan varjo alkaa hiljalleen väistyä matkailun yltä, ja ensi talven lomamatkoja varataan jo vähintäänkin tavanomaiseen tapaan. Olemmekin todella iloisia, että voimme pitkästä aikaa tarjota suoria ja vaivattomia lomalentoja Oulusta Teneriffalle", sanoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

Tjäreborgin suorat lennot Teneriffan eteläiselle kentälle jatkuvat tiistaisin koko talvikauden 19.10.2021–15.3.2022.

Suosituimmat lomakohteet ovat Playa de las Americas, Los Cristianos sekä Puerto de la Cruz. Koululaisten syys- ja hiihtolomaviikot sekä vuodenvaihteen lomamatkat ovat yleensä kysytyimpiä ja ensiksi täyttyviä lähtöjä.

Oulusta lähtevät lennot lennetään Tjäreborgin kanssa samaan Nordic Leisure Travel Group -konserniin kuuluvan lentoyhtiö Sunclass Airlinesin Airbus A321 -koneilla.

Lennoilla on pääosin suomalainen matkustamohenkilökunta. Lentoaika Oulusta Teneriffalle on hieman alle seitsemän tuntia.

Tjäreborg tarjoaa ensi talvena suoria lentoja Oulun lisäksi myös Vaasasta, Turusta, Kuopiosta sekä Helsingistä. Tulevalla kesäkaudella Tjäreborg lentää vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi ainoastaan Helsinki-Vantaalta.