Suomen Ilmailukauppa avaa myymälän Helsinki-Vantaan läheisyydessä

ilmailukauppa_logoSuomen Ilmailuliitto päätti viime syksynä luopua säästösyistä SIL-Shopista. Lennokki- ja ilmailutarvikkeisiin erikoistuneen myymälän ostivat sen työntekijät. Nyt heidän perustamansa Suomen Ilmailukauppa Oy muuttaa helmikuun alussa uusiin toimitiloihin.

Yrittäjät voivat vastaisuudessakin käyttää SIL-Shop -nimeä ja nettiosoitetta, mutta oikeudet nimeen jäivät Suomen Ilmailuliitolle. SIL-Shop on vastaisuudessa Suomen Ilmailukaupan rekisteröity aputoiminimi.

Joulukuun alussa avautunut Suomen Ilmailukauppa on tähän asti toiminut aiemmissa SIL-Shopin tiloissa Ilmailuliiton omistamassa toimitalossa. Se sijaitsee Helsinki-Malmin lentoaseman portin läheisyydessä.

Nyt yritys avaa maanantaina 4. helmikuuta kokonaan uuden myymälän Vantaan Koivuhaassa osoitteessa Hakamäenkuja 8. Malmin liiketila suljetaan lopullisesti lauantaina 26. tammikuuta.

Uusi toimipaikka on pohjoisella pääkaupunkiseudulla Tuusulan moottoritien ja Kehä III:n risteyksen koillispuolella, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Avoinna se on ma-to 12 - 18, pe 10-17 ja la 10-14. Yrittäjien mukaan tarjolla on ilmaista parkkitilaa.

 

Lue myös: