Suomen Ilmailumuseo avasi popup-näyttelytilan ja kaupan Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Ilmailumuseo_popup_EFHKSuomen Ilmailumuseo avasi  popup –näyttelyn ja museokauppaosaston Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajaterminaalissa. Airside-puolella lähtöportin 29 läheisyydessä sijaitseva museokauppa on avoinna vuoden 2014 loppuun saakka, joka päivä kello 10 – 20.

Ilmailumuseon osaston valokuvanäyttely esittelee Helsinki-Vantaan lentoaseman historiaa. Näyttely tekee myös tunnetuksi Ilmailumuseon Lentoon 2015 –uudistushanketta, jonka tavoitteena on museon kokonaisvaltainen uudistaminen vuoteen 2022 mennessä.

Museokauppa_1Myyntipuolella on tarjolla tuotteita Suomesta. Valikoimassa on mm. Finnairin koneiden pienoismalleja, Paola Suhosen tuotteita, Aaltoyliopiston tuotteita, Airbus tuotteita, kirjoja sekä muita matkailutuotteita kuten korvatulppia ja silmälappuja.

Popup –osaston on suunnitellut suunnittelutoimisto Amerikka Oy, joka vastaa myös museon Lentoon 2015 –hankkeessa uusittavan perusnäyttelyn hankesuunnitelmasta.

Toteutukseen on saatu muun muassa Museoviraston avustus museoiden innovatiivisiin hankkeisiin, sekä Vantaan kaupungin kumppanuusavustus. Muita hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Finavia, Vantaan Kaupunginmuseo ja Mastermark Oy.

Lue myös: