Suomen Ilmailumuseo laajensi aikaoloaikojaan - syyslomaviikolla erikoisohjelmaa

ilmailumuseo_nayttelyHelsinki-Vantaan lentosemalla Aviapoliksen alueella sijatseva Suomen Ilmailumuseo laajentaa aukioloaikojaan. Museo on 24. lokakuuta alkaen avoinna arkisin aina kello 20.00 saakka. Syyslomaviikolle on myös järjestetty erikoisohjelmaa.

Suomen Ilmailumuseo kutsuu vierailulle nyt myös arki-iltaisin. Ilmailumuseo on maanantaista 24. lokakuuta alkaen avoinna arkisin kello 10-20 ja viikonloppuisen 10-17.

Syyslomaviikon aikana Ilmailumuseolla on tarjolla erikoisohjelmaa ja alle 18-vuotiaat vierailevat museolla ilmaiseksi 20. -22. lokakuuta. Syyslomaviikon aikana museo sulkeutuu nykyisten aukioloaikojen mukaisesti kello 17.00.

Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva Suomen Ilmailumuseo on valtakunnallinen erikoismuseo, joka ylläpitää Suomen laajinta ilmailuaiheista kokoelmaa.

Museon kokoelmien painopisteenä on Suomen ilmailu ja suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet. Ilmailumuseo on aktiivinen ja elämyksellinen kansainvälisen tason museokohde. Museo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Aviapoliksessa.

Suomen Ilmailumuseon syyslomaviikon ohjelma:

 To 20.10. klo 14 PPL – Pikku Pilotin Lentokoulu. Toiminnallinen kierros lapsille. Kierroksen kesto on 1h. Lapset maksutta, aikuiset pääsymaksu (10 €).

Pe 21.10. klo 13 PPL – Pikku Pilotin Lentokoulu. Toiminnallinen kierros lapsille. Kierroksen kesto on 1h. Lapset maksutta, aikuiset pääsymaksu (10 €).

La 22.10. klo 13 Yleisöopastus – Ilmailuhistoriallinen kierros kaikille. Kierroksen kesto on 1h. Lapset maksutta, aikuiset pääsymaksu (10 €).

 Taidetta ja paperilennokkeja

to 20.10. – su 23.10.

Luo ikiomaa taidetta. Tee oma teoksesi aiheesta ”Minä ja lentokone”. Jokainen teos palkitaan