Suomen lentoyhteyksien etsiminen helpottuu

Finavia_hakupalveluSuomen lentoasemilta lähtevien lentojen etsiminen helpottuu. Finavia on avannut internet-sivuillaan uuden hakupalvelun, jonka avulla lentoyhteyksien ja aikataulujen etsiminen kaikilta Finavian lentoasemilta on vaivatonta.

Uusi hakupalvelu parantaa matkustajien mahdollisuuksia etsiä sopivia aikatauluja omalta kotikentältä ympäri maailmaa. Palvelu tuo entistä paremmin esille maakuntien lentoyhteydet, sillä sen kautta voi hakea sekä suoria että välilaskullisia reittilentoja.

”Uusi palvelu tekee eri lentoyhtiöiden tarjoamien lentoreittien löytämisen aiempaa helpommaksi. Palvelusta on helppo tarkistaa, mikä lentoyhtiö milläkin reitillä operoi.
Finavia haluaa osana online-palvelunsa kehittämistä tuoda suomalaisten lentotarjonnan helposti saataville ja näin sujuvoittaa lentomatkustamista. Muutokset lentoreiteissä tapahtuvat entistä nopeammin, joten on tärkeää, että ajantasainen tieto lentoliikenteen tarjonnasta on yhdessä paikassa”, sanoo viestintäjohtaja Mikko Saariaho Finaviasta.

Lentoyhteydet näkyvät palvelussa sekä visuaalisesti kartalla että aikataulutaulukon muodossa.

Finavia panostaa www-sivujensa kehittämisen lisäksi siihen, että lentoasemiin liittyvät tiedot olisivat helposti saatavilla myös mobiilipäätelaitteilla. Finavia julkisti kesäkuussa Helsinki-Vantaan verkkopalvelusta tehdyn Apple-sovelluksen. Nyt vastaava sovellus on julkaistu Android-puhelimille. Sovellukset voi ladata ilmaiseksi AppStoresta ja Google Playsta.

Finavian lentoreittien hakupalvelu