Suosittu porttijooga palaa Helsinki-Vantaalle vielä viikoksi

HEL_jooga_1TravelLab-hankkeen mukana Helsinki-Vantaan lentoasemalla esitellyt joogatunnit saavuttivat suuren suosion. Nyt suositut joogatunnit palaavat lentoasemalle vielä viikon ajaksi. Porttijoogaa pääsee kokeilemaan maanantaista 25. elokuuta alkaen.

Porttijoogaa kokeillaan osana Finavian TravelLab-hanketta, jonka tavoitteena on kerätä matkustajien palautetta lentoasemalle ehdotetuista uusista palveluista. Lentoasemajoogaa kokeiltiin jo alkukesästä, jolloin se sai matkustajilta hyvän vastaanoton. Kokeilua jatketaan, jotta voitaisiin selvittää, haluaisivatko lentoaseman matkustajat hyödyntää joogahetkiä ja millaisessa muodossa.

Alkukesän joogahetket järjestettiin lentoaseman rentouttavassa Kainuu-tilassa, mutta tällä kertaa rentoutumishetkiä viedään myös sen ulkopuolelle. Alkuviikosta tunnit järjestetään portin 30 lähellä sijaitsevassa Kainuu-tilassa. Keskiviikosta alkaen joogahetkeen voi osallistua non-Schengen alueen portilla 33.

Joogakokeilun toisessa vaiheessa testataan myös asiakkaiden kiinnostusta lisäpalveluihin. Joogatuntien yhteydessä onkin mahdollista ostaa joogamattoja ja -vaatteita. Kokeilussa selvitetään myös asiakkaiden kiinnostusta maksaa joogatunneista.

Yoga Gaten yhteydessä myydään muun Lily Lotuksen, Teekin, Jade Yogan ja Teawearin vaatteita ja joogamattoja sekä Terre d’Ocin ja Aloreen kosmetiikkaa.

Yoga Gate on avoinna 25.–29. elokuuta. 15–20 minuutin mittaiset tunnit järjestään lentoaseman matkustajapiikkien aikaan, tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lentoaseman infonäytöillä. Yoga Gaten tunneista vastaa joogajoulu Moola.

Lue myös: