Uusi Lumi-myymälä avasi Helsinki-Vantaan pop up -liiketilassa

Lumi_store_terminal_1Helsinki-Vantaan pop up -liiketilassa on 5. marraskuuta avannut ovensa Lumi-myymälä. Se keskittyy Lumi-brändin omiin tuotteisiin ja niiden innovatiiviseen, suomalaishenkiseen esillepanoon. Lumi on suomalainen kansainvälisesti menestynyt design-laukkumerkki. Sen tuotteet ovat tyylipuhtaita ja ajattomia nahkalaukkuja ja asusteita sekä naisille että miehille.

Niitä myydään yli 20 maassa johtavissa muotiliikkeissä, museomyymälöissä ja tavarataloissa.
Lumi edustaa vahvasti myös kestävän kehityksen designperiaatteita - kehittämällä ja käyttämällä ekologisempia materiaaleja sekä valmistusmenetelmiä, pyritään kauttaaltaan mahdollisimman ympäristöystävälliseen liiketoimintaan.

Lentoaseman portin 20 läheisyydessä sijaitsevan myymälän sisustuksen inspiraation lähteenä ovat Suomen metsät. Sisustus on sekoitus uutta ja perinteikästä – tilassa yhdistyy pohjoismainen moderni minimalismi ja perinteiset suomalaiset materiaalit: korkeakiiltoinen valkoinen metalli ja kontrastina luonnon materiaalit, kuten haapa ja hirvennahka.

Kolme kuukautta auki olevaan myymälään kuuluu vahvasti kestävän kehityksen periaatteet: huonekalut valmistetaan Suomessa ja sisustuksessa käytetään ekologisesti valmistettuja materiaaleja.

Lumi-myymälä on avoinna 5.11.2012–31.1.2013 maanantaista-torstaihin ja lauantaisin kello 6.00 - 20.30 sekä perjantaisin ja sunnuntaisin kello  6.00 - 21.00.