airBaltic kesäkaudelle entistä tehokkaammalla reittiverkostolla

airBaltic lisää lentoja 26. maaliskuuta alkavalle kesäkaudelle reiteillään Eurooppaan, Lähi-itään, Venäjälle sekä IVY-maihin. Vapaa-ajan kesäkohteet palaavat myös Välimeren, Mustameren ja Kaspianmeren rannikoille.

airBalticin pääjohtaja Martin Gaussin mukaan yhtiö parantaa alkavana kesänä yhteyksiä lentokohteisiin tarjoamalla matkustajille myös mahdollisuuden päivämatkoihin. Monet kohteet Länsi-Euroopassa, Skandinaviassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Baltian maissa lennetään useaan kertaan päivässä. Lisäksi parannetaan lentoyhteyksiä Amsterdamiin, Brysseliin, Müncheniin ja Wieniin kahdella päivittäisellä lennolla.

Lentoja lisätään myös liikematkailijoille tärkeisiin kohteisiin Eurooppaan, Skandinaviaan ja IVY-maihin. Samalla myös suositut kesäkohteet palaavat vapaa-ajan matkustajien suosiviin Välimeren, Mustameren ja Kaspianmeren rannikoilla sijaitseviin kohteisiin.

 Lisätyillä lentovuoroilla airBaltic parantaa yhteyksiä Latvian lähialueen sekä Riian kautta matkustaville matkustajille. AirBaltic lentää kuudelta paikkakunnalta Suomesta: Helsingistä, Lappeenrannasta, Tampereelta, Turusta, Oulusta ja Vaasasta.

Yhtiö tarjoaa jatkoyhteydet Riian kautta yli 60 kohteeseen Eurooppaan, Skandinaviaan, Venäjälle, Keski-Aasiaan ja Lähi-itään. Lisäksi kesäkohteet Venetsia, Ateena, Budapest, Nizza ja Chisinau palaavat muiden kesäkaupunkien kanssa Välimeren, Mustameren ja Kaspianmeren rannikoilla.