Aurinkomatkat peruu kaikki ulkomaan kohteisiin suuntautuvat matkapaketit 30.4. saakka

IMG-20210219-WA0009Aurinkomatkat peruu kaikki ulkomaan kohteisiin suuntautuvat matkapakettinsa 30. huhtikuuta 2021 saakka. Finnairin odotettiin lentävän pääsiäisen jälkeen lentoja aurinkolomakohteisiin, mutta matkustusrajoitukset ja koronavirustilanne johtivatkin peruutuksiin.

Aurinkomatkat oli jo aiemmin perunut kaikki ulkomaanmatkat maaliskuulta. Nyt peruutukset koskevat siis myös koko huhtikuuta 2021. Matkanjärjestäjä lähettää asiakkailleen tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Toistaiseksi Aurinkomatkat suunnittelee toteuttavansa 1.5.2021 ja sen jälkeen alkavat Aurinkomatka-paketit normaalisti. Niihin on voimassa myös joustavammat muutos- ja peruutusehdot.

Tilannetta näiden lentojen osalta Aurinkomatkat arvioi viimeistään huhtikuun alussa. Suunnitelmissa on toteuttaa toukokuun Aurinkomatka-paketit Madeiralle, Costa del Solille, Alanyaan (Gazipasa), Rodokselle, Kreetalle, Calabriaan, Marmarikseen, Santorinille, Mallorcalle, Pargaan, Sivotaan sekä Lefkakselle.  
 
Aurinkomatkojen kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti 1.5.2021 alkaen niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa.

Aurinkomatkat tarkistaa voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein ja matkanjärjestäjä on henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joiden kaupunkilomamatkoihin tulee muutoksia. 
 
Viranomaisten matkustuslinjaukset ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiin ja mahdollisuuksiin järjestää matkoja. Aurinkomatkat kertoo myös, että sen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut.