Aurinkomatkat peruu lomamatkoja toukokuulta - TUI perunut matkoja vasta 10.4. saakka

A321ER_10Aurinkomatkat peruu Aurinkomatka-pakettejaan Finnairin liikenneohjelmamuutosten seurauksena jo toukokuun 2021 loppuun saakka. Kaupunkilomat on edelleen määrä toteuttaa normaalisti myös toukokuussa. TUI sen sijaan peruu lomamatkojaan vain 10.4. saakka. Muista toimijoista Lufthansa on perunut Lapin-lentojaan kuukausi kerrallaan.

Aurinkomatkat ilmoitti peruvansa Finnairin liikenneohjelmamuutosten seurauksena Aurinkomatka-paketit tiettyihin kohteisiin toukokuulta. Peruutukset koskevat matkoja, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.–31.5.2021 ja kohteina on Calabria, Madeira, Mallorca, Marmaris, Itä-Kreeta, Santorini, Parga, Sivota sekä Lefkas.

Edellisten lisäksi peruutukset koskevat osaa toukokuun Gazipasan lentoja eli Alanyan aluetta sekä osaa Hanian ja Rodoksen lentoja

Jo aiemmin Aurinkomatkat on perunut kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 30. huhtikuuta 2021 tai aiemmin. Aurinkomatkat lähettää tarkemmat tiedot asiakkailleen sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Toukokuun Aurinkomatka-paketit Haniaan sunnuntaisin, Rhodokselle sunnuntaisin, Alanyan alueelle (Gazipasan lento) perjantaisin sekä Costa del Solille lauantaisin toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot.

Aurinkomat arvioi viimeistään huhtikuun alussa mahdollisuudet toteuttaa edellämainitut toukokuun Aurinkomatka-paketit Haniaan, Rodokselle, Alanyan alueelle sekä Costa del Solille.

1.6.2021 ja sen jälkeen alkavat Aurinkomatka-paketit toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Arviot kesäkuun matkojen toteuttamisesta tehdään toukokuun alussa.


Aurinkomatkat: kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti jo toukokuussa

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti 1.5.2021 alkaen niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten matkustuslinjaukset, Finnairin liikenneohjelma ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat Aurinkomatkojen päätöksiin järjestää matkoja.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

 

TUI perunut lomamatkat vasta 10.4. asti

TUI_737800_tailTUI on puolestaan perunut kaikki lomalennoilla toteutettavat lomamatkat 10. huhtikuuta 2021 asti. Tällä hetkellä TUI suunnittelee toteuttavansa lomamatkat 11.4.2021 alkaen normaalisti.

TUI on lähtöpäiväjärjestyksessä yhteydessä asiakkaisiinsa, joiden matkoja peruutukset koskevat. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta siirtää tai peruuttaa lomamatka.

Matkojen rahanpalautukset TUI pyrkii tekemään mahdollisimman nopeasti. Rahanpalautuksen kerrotaan pääsääntöisesti näkyvän asiakkaalla noin 2–5 arkipäivän kuluttua palautuksesta.


D-AIEC_281019Luthansan kaikki talvikauden Lapin lennot peruttu

Edellisten lisäksi Lufthansa on kuukausi kerrallaan perunut talvikaudelle ilmoittamiaan reittiavauksia Suomen Lappiin.

Lufthansa julkisti joulukuussa 2020 aikatauluihinsa lennot Pohjois-Suomeen.Tarjolla oli lentoja Frankfurtista Ivaloon ja Kuusamoon sekä Münchenistä Kittilään.