BalticMiles palkittiin matkailu- ja viihdeteollisuuden parhaana kanta-asiakasohjelmana

AirBaltic_tailLatvialaisen Air Balticin kanta-asiakasohjelma BalticMiles, on nimetty matkailu- ja viihdeteollisuuden vuoden 2013 parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Pohjois-Euroopassa ja Venäjällä. Palkinto jaettiin Lontoossa järjestetyssä Loyalty Awardsissa.


BalticMiles kilpaili ja voitti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten AIR MILES Middle East, AIR MILES Spain, Carlson Rezidor, Virgin Atlantic, British Airways ja Etihad Airways vastaan.

Lokakuussa 2009 lanseerattu BalticMiles on johtava usean kumppanin kanta-asiakasohjelma Pohjois-Euroopassa ja Venäjällä. BalticMilesilla on lukuisia tapoja ansaita pisteitä yli 20 000 paikassa ympäri maailman - lennot, matkat, hotellimajoitukset, autonvuokraukset, ravintolat, kauneushoitolat ja kylpylähoidot, terveydenhoito, televiestintä ja rahoitus, sekä yli 400 kansainvälisen tuotemerkin ostokset BalticMiles-verkkokaupassa.

Pisteitä voidaan käyttää ilmaisiin lentolippuihin, vapaa-ajan aktiviteetteihin ja seikkailuihin, musiikin lataamiseen ja yli 3000 http://www.balticmiles.com:ssa saatavilla olevaan tuotteeseen.