Finnair avaa ympärivuotisen reitin Hannoveriin kesällä 2019

A321ER_10Finnair jatkaa panostustaan Saksassa ja avaa uuden, viiden viikkovuoron reitin Hannoveriin 29. huhtikuuta 2019. Kyseessä on jo Finnairin seitsemäs kohde Saksassa. Suomalaisoperaattori on pikkuhiljaa lisännyt kapasiteettia ja kohteita tärkeällä Saksan markkinalla.

"Olemme iloisia avatessamme uuden reitin Hannoveriin ja jatkaessamme kasvuamme Saksassa, joka on tärkeä markkina-alue Finnairille. Jo tällä kesäkaudella 2018 olemme lisänneet merkittävästi läsnäoloamme Saksan markkinoilla kasvattamalla kapasiteettiamme noin 35 prosenttia viime kesään verrattuna", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Finnair lentää Hannoverin reittiä Embraer E190-koneilla, joita operoi Finnairin kokonaan omistama Nordic Regional Airlines (Norra). Alkuvaiheessa reittiä lennetään viidesti viikosta maanantainta perjantaihin. Reitistä tulee päivittäinen ja ympärivuotinen 1. kesäkuuta 2019 alkaen.

Tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin lennot lähtevät Helsinki-Vantaalta aamuisin ja palaa takaisin iltapäivästä. Muina päivinä eli maanantaisin, keskiviikkoihin, perjantaisin ja lauantaisin lento lähtee Helsinki-Vantaalta iltapäivällä ja palaa takaisin illalla.

Hannover on yksi Pohjois-Saksan suurimmista kaupungeista, ja se isännöi vuoden ympäri useita tärkeitä messuja ja suurtapahtumia. Hannover on Finnairin seitsemäs kohde Saksassa ja muut kohteet ovat Berliini, Düsseldorf, Frankfurt, Hampuri, München ja Stuttgart.

Finnair on panostanut Saksan markkinoille erityisesti kumppanuusyhtiö AirBerlinin kaatumisen myötä.

Päivitys klo 14.19: Lisätty tieto konetyypistä ja tarkennettu lentopäivä ja aikataulua.

Lue myös: