Finnair hakee jälleen lisää matkustamohenkilökuntaa kasvun tarpeisiin

A321ER_7Finnair julkisti 4. lokakuuta uuden matkustamohenkilökunnan haun. Sen avulla pyritään vastaamaan kasvun tarpeisiin. Tarjolla olevat työpaikat ovat vakituisia. Edellisen kerran Finnair haki matkustamohenkilökuntaa kesällä 2015.

Vaatimuksina Finnarille pääsyyn ovat mm. toisen asteen koulutus, sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muut kieliosaamiset katsotaan hyödyksi kuten myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelu-, myynti- ja matkustamotyöskentelystä.

Muita vaatimuksia ovat mm. pituus yli 160cm sekä 50 metrin uintimatkan sujuminen ja lääketieteellisesti kelpoinen. Näkyvät tatuoinnit ja lävistykset sekä hammaskorut on kielletty. Näkövaatimuksia ovat virheetön värinäkö ja kaukonäkö ei saa olla yli 0,7 laseilla tai ilman.

Hakuprosessi on monivaiheinen ja tapahtuu lokakuun 2016 ja huhtikuun 2017 välillä. Kyseessä on kokonaan uusia haku eikä vanhoja hakemuksia huomioida. Hakuaika päättyy 23. lokakuuta 2016.

Hyväksytyt hakijat käyvät kahdeksan viikon mittaisen kurssin, jossa käydään läpi mm.turvallisuusasioita. Matkustamohenkilökunta tarvitsee työssään myös Liikenteen turvallisuusvirasti Trafin myöntämän lääketieteellisen kelpoisuustodistuksen.

Finnair Cabin Crew -haku

Lue myös: