Finnair ja LATAM Airlines Group aloittavat codeshare-yhteistyön - kohteita Etelä-Amerikkaan

A330_tail_closeFinnair ja LATAM Airlines Group ovat tehneet sopimuksen uudesta codeshare-kumppanuudesta Helsingin (HEL) ja Brasilian São Paulon (GRU) sekä Chilen Santiagon (SCL) reittien välille viiden Finnairin eurooppalaisen kohteen kautta.

Finnairin AY-koodi lisätään 1. lokakuuta alkaen LATAMin lennoille São Pauloon ja Santiagoon Lontoosta Pariisista, Madridista, Barcelonasta sekä Milanosta. 

Uusi yhteistyö tarjoaa Finnairin asiakkaille kaksi ainutlaatuista uutta kohdetta Etelä-Amerikassa, jonne ei ole ennen operoitu lentoja Finnairin koodilla. Finnair on aiemmin lentänyt lomalentoja Brasilian kohteisiin.

LATAM Airlinesin lentokoodit lisätään vastavuoroisesti Finnairin lennoille Lontoosta, Pariisista, Madridista, Barcelonasta ja Milanosta Helsinkiin.

Uudet codeshare-lennot São Pauloon ja Santiagoon ovat ostettavissa Finnairin sivuilta 11. syyskuuta 2019 alkaen.

”Olemme iloisia uudesta yhteistyöstä ja siitä, että voimme tarjota nämä mielenkiintoiset uudet kohteet asiakkaillemme”, sanoo Philip Lewin, Finnairin kumppanuus- ja allianssiyhteistyöstä vastaava johtaja.

 ”Haluamme myös toivottaa LATAMin asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Finnairiin ja Suomeen.” 

“Uusi yhteistyö tarjoaa asiakkaillemme sujuvammat yhteydet Helsinkiin ja Suomen muihin kohteisiin, ja kasvattaa reittiverkostoamme maailmalla”, sanoo LATAMin allianssiyhteistyöstä vastaava johtaja Soledad Berrios.

 “Haluamme myös toivottaa Finnairin asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi lennoillemme nauttimaan Latinalaisen Amerikan vieraanvaraisuudesta.”