Finnair lentää talvikaudella noin 70 kohteeseen - valikoimassa myös Miami ja kohteet Thaimaassa

Finnair_A321_gatella(Päivittynyt 18.6. klo 09.12) Finnair laajentaa tarjontaansa, kun useat maat ovat avaamassa matkustusta rokotekattavuuden kasvaessa. Liikenneohjelmaa on päivitetty syys-lokakuun sekä talvikauden 2021/2022 ajalta eli marraskuulta maaliskuulle ja lentotarjontaan on luvassa talvikaudelle jo noin 70 kohdetta.

Liikenneohjelmaan tulevat mukaan syyskuusta lähtien suosikkikohteet Kanarian saarille  ja talvikauden tarjontaan kuuluvat mm. suosikkikohteet Miami ja Bangkok, Phuket ja Krabi.

”Matkustusohjeistukset vaikuttavat edelleen ulkomaan matkoihin, mutta moni maa avaa matkustusta. Olemme huomioineet lentoja suunniteltaessa suomalaisten suosikkikohteet ja lomakaudet– avaamme taas lennot Miamiin ja tarjoamme talvella hyvät yhteydet niin Thaimaahan kuin Etelä-Eurooppaan ja Skandinaviaan", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Finnair_A321_LZOKotimaan matkailu on edelleen suosittua, ja Finnair tarjoaa syyskuussa enemmän lentoja Kittilään ja Ivaloon, jotka ovat suosittuja ruskakohteita.

Lokakuussa Finnair lisää lentoja Skandinaviaan ja lentää Osloon ja Kööpenhaminaan kolmesti päivässä, mikä sujuvoittaa esimerkiksi yhden päivän työmatkoja. 

Lokakuun lopussa alkavalla talvikaudella Finnair lentää päivittäin New Yorkiin, ja kolmesti viikossa Miamiin ja Los Angelesiin. Talvikaudella Thaimaan kohteista ovat tarjolla Bangkok, Phuket ja Krabi.

Yhteensä talvikauden kohteita on noin 70 ja esimerkiksi Alicanteen, Malagaan ja Nizzaan on tarjolla lentoja läpi talven.

Syys-lokakuun ja talvikauden lentojen nyt tehdyn päivityksen yhteydessä myös perutaan lentovuoroja, ja asiakkaat saavat näistä tiedon suoraan Finnairilta. Perutusta lennosta voi hakea rahat takaisin, tai ottaa vaihtoehtoisen lennon, jos sellainen on tarjolla. 

”Normaalitilanteeseen verrattuna liikenneohjelmamme elää edelleen, koska eri maiden muuttuvat matkustusohjeet ja -rajoitukset vaikuttavat lentojen kysyntään. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman luotettavan näkymän talvikauden matkustusmahdollisuuksiin, mutta muutokset lentoihin ovat edelleen mahdollisia”, kertoo Orvér.

Finnair on lentänyt kesäkauden aikana noin 60 kohteeseen joten kohdemäärä ei talvikaudelle kasva mittavasti. Finnairin liikenne ei myöskään kasva suunnitellusti, sillä yhtiö kertoo lentävänsä syyskuun 2021 ja maaliskuun 2022 välisenä aikana suunniteltua vähemmän ja peruu myös joitakin suunniteltuja talvikauden reittejä.  MH

Päivitys 18.6 kello 09.11: Lisätty tieto Finnairin lentävän suunniteltua vähemmän.