Finnair lentää talvikaudella 2017-2018 Euroopasta suoraan Lappiin - lentoja lisätään myös Helsingistä

KTT_apron_1Finnair lennättää matkailijoita talvella 2017-2018 suoraan Lapin hangille Lontoosta, Pariisista, Frankfurtista ja Zürichistä. Suorat lennot aloitetaan joulukuun puolivälissä 2017 ja ne jatkuvat maaliskuun 2018 loppuun.

Finnair lentää Lontoon Gatwickin kentän ja Ivalon välillä torstaisin ja sunnuntaisin, Zürichin ja Kittilän välillä kerran viikossa lauantaisin, Frankfurtin ja Kittilän välillä kerran viikossa tiistaisin ja Pariisin ja Kittilän välillä kerran viikossa tiistaisin. Lennot operoidaan A320- ja A321-koneilla.

Lappi_maisema_1Finnair lisää kapasiteettia Lapin kohteisiin myös Helsingistä talvelle 2017 –2018.

Finnair lisää kolme viikkovuoroa lisää Rovaniemen reitille, ja lentää Rovaniemielle yhteensä 30 kertaa viikossa.

Lisäksi lennetään myös neljä viikkovuoroa Ivaloon, neljä Kittilään ja yksi Kuusamoon.

Yhteensä Finnair lentää pohjoisen kentille 52 lentoa viikossa Helsingistä talven huippusesongin aikaan. Kapasiteetin lisäys tästä talvikaudesta on 18 %.

“Lappi on kovassa vedossa ja uusilla suorilla lennoilla Euroopasta vastaamme kasvavaan kysyntään”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

”Finnair lentää ainoana lentoyhtiönä kaikille Lapin kentille, ja tarjoamme kattavat yhteydet Lapin kohteisiin koko matkailukauden. Suomi on muun muassa Lonely Planetin ja National Geographicin suosittelema kohde vuodelle 2017, ja uskomme Lapin vetävän matkailijoita entistä enemmän.”