Finnair palkkaa lisää matkustamohenkilökuntaa - Suomenkielentaito ei enää vaatimuksena

A321ER_7Finnairin jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista rekrytoimalla 350 uutta lentoemäntää ja stuerttia seuraavan vuoden kuluessa. Matkustamopalveluhenkilöstön rekrytointi alkaa 9. toukokuuta 2017 jatkuvalla, avoimella haulla.

"Finnair on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja sen myötä jatkamme Finnairin ja Suomenkin mittakaavassa merkittäviä rekrytointeja. Matkustamohenkilöstön lisäksi tarvitsemme myös lisää lentäjiä, joille järjestetään haku ensi syksynä. Haemme strategiamme tueksi myös digiosaajia sekä muita ammattilaisia vaativiin asiantuntijatehtäviin", sanoo Finnairin henkilöstöjohtaja Eija Hakakari.

"Yhteensä olemme parin viime vuoden aikana rekrytoineet jo noin 1000 uutta finnairilaista, ja rekrytoinnit jatkuvat tulevina vuosina kasvun myötä",  jatkaa Hakakari.

 Toisin kuin aiemmissa hauissa, kiinnostuneet voivat jättää hakemuksensa matkustamotyön peruskurssille milloin tahansa.

Vaatimuksina Finnarille pääsyyn ovat mm. toisen asteen koulutus. Kielivaatimuksista sujuva englanti on vaatimuksena pakollinen ja sujuvaa suomenkieltä arvostetaan mutta se ei ole pakollinenvaatimus. Suomenkielen osaamisen poistuminen pakollista kielitaitovaatimuksista  mahdollistaa laajemman hakijapohjan. Muut kieliosaamiset katsotaan hyödyksi kuten myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelu-, myynti- ja matkustamotyöskentelystä.

Muita vaatimuksia ovat mm. pituus yli 160cm sekä 50 metrin uintimatkan sujuminen ja lääketieteellisesti kelpoinen. Näkyvät tatuoinnit ja lävistykset sekä hammaskorut on kielletty. Näkövaatimuksia ovat normaali värinäkö ja kaukonäkö ei saa olla yli 0,7 laseilla tai ilman.

Hyväksytyt hakijat kutsutaan säännöllisin väliajoin järjestettävään kahdeksan viikon matkustamotyön peruskoulutukseen, joista ensimmäinen järjestetään syyskuussa.

Finnair Flight Academyssa alkaa kuukausittain kaksi peruskurssia kevääseen 2018 saakka. Henkilöstöä haetaan sekä kokoaikaisiin työsuhteisiin että osa-aikaiseksi.

Finnairin matkustamopalveluhenkilöstön haku