Finnair perui perjantain bangkokilaisen

Finnair_tailsFinnair kertoo peruvansa perjantain Bangkokin lentonsa AY089 tekniikan mielenilmauksen seurauksena. Samalla peruuntuu lauantainen paluu. Tähän mennessä ulosmarssi on johtanut kymmenen lennon peruutumisiin, niistä kuusi on laajarunkokoneilla lennettäviä. Työnseisauksen ilmoitettiin päättyvän perjantaina kello 15, mutta heijastusvaikutukset saattavat jatkua viikonloppuna.

Peruutusten ohella Teneriffan lomalennon arvioidaan myöhästyvän ainakin 13 tuntia. Myöhästymisiä saattaa tulla myös viikonlopun aikana.

Finnair kehottaa seuraamaan nettisivujaan mahdollisten liikennemuutosten takia. Kun lento joudutaan perumaan, Finnair pyrkii reitittämään asiakkaat vaihtoehtoisille lennoille. Myös matkustusajankohtaa voi muuttaa lipun voimassaoloajan puitteissa, tai yhtiö hyvittää lipusta maksetun hinnan.

Lakkotilannetta seurataan Finnairin Ajankohtaista-nettisivulla. Tarvittaessa lisätietoa saa Finnairin asiakaspalvelusta ja Facebook-sivuilta. Yhtiö  pahoittelee, että poikkeuksellisen tilanteen takia asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut.

Perutut lennot 14.3.
AY041 Helsinki-Seoul
AY051 Helsinki-Beijing

Perutut lennot 15.3.
AY042 Seoul-Helsinki
AY052 Beijing-Helsinki
AY755 Helsinki-Budapest
AY756 Budapest-Helsinki
AY2703 Helsinki-Dusseldorf
AY2704 Dusseldorf-Helsinki
AY089 Helsinki-Bangkok

Perutut lennot 16.3.
AY090 Bangkok-Helsinki