Finnair pukeutuu jälleen roosaan rintasyöpätutkimuksen edistämiseksi

RosanauhaFinnair pukeutuu toista kertaa roosaan rintasyöpätutkimuksen edistämiseksi, kun Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja pyörähtää käyntiin tänään, 1. lokakuuta.  Roosa nauha näkyy Finnairin lennoilla ja Helsinki-Vantaan lentokentällä kuukauden ajan, kun Finnairin asiakaspalvelussa työskentelevät niin lennoilla kuin maapalveluissa kiinnittävät rusetin rintapieleen.

Finnairille yhteistyö Roosa nauha -kampanjan kanssa on luontevaa.

– Olemme naisvaltainen ala, ja aihe koskettaa tavalla tai toisella useita meistä. Haluamme jälleen olla mukana tukemassa Syöpäsäätiön tärkeää työtä ja lisätä omalla toiminnallamme tietoisuutta rintasyövästä, sanoo viestintä ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen. 

Finnairin kanta-asiakkaat voivat lahjoittaa Finnair Plus -pisteitään kampanjaan ympärivuotisesti. Lokakuun ajan Finnair Plus -sivuston banneri muistuttaa pisteiden lahjoittamismahdollisuudesta.

– Haluan kiittää kanta-asiakkaitamme, sillä heidän Roosa nauha -kampanjaan vuoden aikana lahjoittamansa Finnair Plus -pisteet ovat tukeneet nuorten tutkijoiden työtä ja mahdollistaneet 45 kotimaan meno-paluulennon lahjoittamisen syöpätutkijoiden työmatkoihin, kertoo Suominen.

Finnairin asiakkaat voivat tehdä lahjoituksia kampanjakuukauden aikana Roosa nauha -keräyslippaisiin Helsinki-Vantaan lentokentällä. Keräyslippaita on myös Finnairin henkilökunnan lounastiloissa.