Finnair siirtyy Tukholmassa uuteen terminaaliin

ESSA_terminaali_T2Finnair liikennöi Tukholmassa 9. huhtikuuta 2013 alkaen terminaalista T2. Huhtikuun 23. päivä Arlandassa vihitään virallisesti käyttöön täysin kunnostettu T2-terminaali, jonka toiseen kerrokseen avautuu 2 000 neliömetriä lisätilaa. Remontti on viimeistelyä vailla valmiina.

Terminaalissa T2 asiakkaille on tarjolla lisää istumapaikkoja, uusia myymälöitä ja ravintoloita. Uusi kahviloita ja ravintoloita ovat mm. Starbucks, Lavazza Espression ja Himmel & Hav. Lisäksi terminaaliin avautuu uusi taxfree -myymälä.

Terminaalin uudistusten ansiosta lennolle siirtyminen on monin tavoin aiempaa miellyttävämpää. Finnairin lähtöselvitys on avoinna koko päivän, mutta lennot suljetaan 45 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Businessluokan asiakkaille ja Finnair Plus- sekä oneworld-tasokortin haltijoille avautuu uusi 800 m² Menzies Executive Lounge. Lyhyet etäisyydet lähtöselvityksestä turvatarkastukseen ja edelleen portille nopeuttavat koneeseen siirtymistä.

Lisäksi turvatarkastuksessa on oma kulku, priority lane, Business- ja Pro-asiakkaillemme. Lennolta saavuttaessa reitti matkatavaroiden luovutukseen on myös aiempaa lyhyempi.

T2 on vanha,ahdas osa arlandaa...on sääli sillä viimeaikoina finnair operoinut upeasta F-porttien alueesta. Ravintola ja myymäläpalvelut olleet huippuluokkaa. Tämä muutos harmillinen.

Toivottavasti bussines luokka saa nyt oman check inn tiskinsä. Tällä hetkellä bussines jonottaa laukkuluukulla ja turistiluokalle on oma c-i tiski.