Finnair tuo kesälomakaudelle lisävuoroja Lappiin, Norjaan sekä Gotlantiin

AY-pyrstöt_310321Pohjoisen matkailukausi pitenee luonnon ja paikallisten elämysten kiinnostaessa matkailijoita. Finnair vastaa kysyntään ja lisää kesälomakaudelle lisävuoroja pohjoisen suosikkikohteisiin Suomessa ja Norjassa. Lentotarjontaa tulee kesäkaudelle myös Gotlannin Visbyyn.

Finnair lisää kesälomakaudelle lentoja Kuusamoon, Ivaloon ja Kittilään. Toinen painopiste on Norja, jossa Bodø palaa yhtiön verkostoon kesäkuun lopulta elokuulle.

”Pohjoisen kohteet kiinnostavat matkailijoita laajasti – raikas ilma, kaunis luoto ja aidot paikalliset elämykset ovat monen lomailijan toivelistalla”, sanoi Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lentoja lisätään myös Norjan länsirannikolle Trondheimiin kesäkuusta elokuun loppuun. Norjan luonto ja viehättävät pikkukaupungit houkuttavat matkailijoita niin Euroopasta kuin Aasiasta. Finnairin mukaan myös suomalaiset suuntaavat yhä useammin kesälomamatkansa Norjaan.  

Lentotarjontaa tulee kesälomakaudelle myös Gotlannin Visbyyn, jonne Finnair lentää viisi kertaa viikossa kesäkuun lopusta elokuun alkuun. Visbyn keskiaikainen kaupunki on osa Unescon maailmanperintölistaa, ja tarjoaa erinomaiset puitteet kesälomasta nauttimiseen.