Finnairilta uudet edulliset hinnat kotimaan ja Skandinavian lennoille

Finnair hinnoittelee kotimaan ja Skandinavian lentonsa uudelleen. Meno-paluulennon kotimaan kohteisiin Ouluun asti saa edullisimmillaan 69 eurolla.  Uusien edullisten hintojen tavoitteena on saavuttaa uudet matkustajaryhmät ja tehdä lentämisestä entistä houkuttelevampi vaihtoehto kaikille asiakasryhmille.

”Suomi on pitkien välimatkojen maa, ja uskomme että lennoille löytyy lisää kysyntää. Lentäminen on kilpailukykyinen vaihtoehto yksityisautoilulle tai junalle, etenkin kun otetaan huomioon kokonaiskustannukset ja matkaan käytetty aika. Lentäminen on oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat rentoutua matkalla ja viettää enemmän aikaa joko kotona tai perillä kohdekaupungissa”, sanoo hinnoittelusta vastaava johtaja Peter Gabrielsson.

Edullisia paikkoja on tarjolla viikoittain useampia tuhansia. Mitä aiemmin asiakas on varaamassa matkaa, sitä paremmin edullisempia paikkoja on tarjolla. Myös Lapin kohteiden hinnoittelua on uudistettu ja meno-paluulennon Lapin kohteisiin saa edullisimmillaan 139 eurolla