Finnairin turvallisuuteen liittyvät palvelut ISS:lle Helsinki-Vantaalla

ISS Palvelut Oy ja Finnair Facility Management Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen turvallisuuspalveluiden tuottamisesta Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella. Sopimus kattaa Finnairin turvallisuuspalvelut sisältäen henkilökunnan ja rahdin turvatarkastuksen sekä vartiointi- ja aulapalvelut. Sopimus astui voimaan 10.6.2011. 

"ISS:llä on pitkä kokemus lentokenttäympäristöstä sekä palvelu- ja henkilöstöprosessien johtamisesta. Tämä luo erinomaisen lähtökohdan korkealuokkaisten turvallisuuspalveluiden tuottamiseen Finnair Facility Managementille , johtaja Jussi Snällström ISS Palveluista kertoo. 

Finnair Facility Management Oy:n apulaisjohtaja Pekka Kuosmasen mukaan ISS Palveluiden tarjoama turvallisuuspalvelukokonaisuus ja joustava toimintamalli vastasivat niihin tarpeisiin ja odotuksiin, joita Finnair Facility Management Oy asetti turvallisuuspalvelujen yhteistyökumppanilleen. 

"Toimintaympäristömme turvallisuuspalvelut ovat kokonaisuus, jossa palveluntuottajamme ja kumppanimme on toimittava tarpeidemme mukaan tässä ja nyt. Kumppanimme on myös pystyttävä kehittämään palveluaan sekä laadullisesti että taloudellisesti", Pekka Kuosmanen toteaa.