Finnairin uusi Schengen-alueen lounge avautuu Helsinki-Vantaalla 9.7. - tarjolla 440 asiakaspaikkaa

Finnair_LumoFinnair kohentaa asiakaskokemusta kotikentällään, kun yhtiön uusi Schengen-alueen lounge avautuu Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa 9. heinäkuuta 2024. Uusi lounge tuo myös kaivattua lisätilaa verrattuna nykyiseen ruuhkaiseen Schengen-alueella sijaitsevaan lounge-tilaan.

Finnairin matkustajille tarjotaan uudenlaista mukavuutta ja sujuvuutta, kun uusi Finnair-lounge avautuu Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-alueella lähelle lähtöporttia 21. Loungesta avautuu näkymät sekä lentoasemalla kiitotielle että porttialueelle. 

Uusi lounge-tila avataan nykyiseen kolmioaulaan eli entiseen lähtöaulaan ja sen toisessa kerroksessa sijainneen entisen premium-turvatarkastuksen ja kongressin tiloihin.

"Uusi Schengen-alueen Finnair Lounge tarjoaa asiakkaillemme entistä enemmän tilaa ja mukavuutta ennen lentoonlähtöä. Vastaamme myös Finnair Plus -tasojäseniemme toiveisiin tuomalla uuteen loungeen oman alueen, Finnair Platinum Cornerin, Finnair Plus Platinum- ja Platinum Lumo -jäsenillemme", sanoi Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.  

"Uuteen Finnair Loungeen mahtuu mukavasti jopa 440 vierasta, mikä on noin 150 paikkaa enemmän kuin nykyisessä loungessa. Loungen eri tilat on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin: ruokailuun, työntekoon, lepoon ja ajanviettoon matkakumppanien kanssa", kertoi Finnairin  Helsinki-Vantaan lentoaseman asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Meri Järvinen.

Uuden, pohjoisen luonnosta inspiraationsa saaneen, lounge-tilan sisustuksen on suunnitellut Studio Joanna Laajisto. Luvassa on puupintoja, maanläheisiä sävyjä sekä pyöreitä muotoja, jotka kutsuvat Finnairin mukaan vierailijoita rauhoittumaan. Materiaalit, muodot ja lämpimät värit heijastelevat suomalaisen maiseman tunnelmaa. Loungessa nähdään myös pohjoismaista käsityöperinnettä, sillä tilan sisustuselementit sisältävät design-klassikoita Artekilta, Nikarilta ja Gubilta.

Business Class Classic- ja Flex-lippujen haltijat sekä Finnair Plus Gold -jäsenet pääsevät uuteen Finnair Business Loungeen. Sisäänpääsyn loungeen voi ostaa myös lisäpalveluna lipunoston yhteydessä tai myöhemmin Finnairin Varaukseni-palvelussa tai vaihtoehtoisesti yhtiön mobiilisovelluksessa. Finnair Plus Silver -jäsenet saavat alennusta lounge-vierailun hinnasta.

FI_Lounge_PL_1Uuteen Finnair Schengen -loungeen tulee kaksi tilaa, joista toinen on varattu Finnair Plus Platinum- ja Platinum Lumo -jäsenten käyttöön, ja toinen muille lounge-pääsyyn oikeutetuille asiakkaille. Vastaava järjestely on käytössä jo nykyisin Finnairin Helsinki-Vantaan lentoaseman non-Schengen-alueen Finnair Platinum Wing lounge-tiloissa. Myös nykyisessä Finnair Schengen Loungessa on oma alue Finnair Platinum Lumo -asiakkaille.

Finnairin nykyinen noin 10 vuotta käytössä ollut Schengen-alueen lounge palvelee asiakkaita uuden loungen avautumiseen asti. Nykyinen lounge-tila on jäänyt pieneksi matkustajamäärien kasvaessa ja ovella on ollut ajoittain jopa jonoa. Nykyinen Finnairin lounge-tila Schengen-alueella portin 22 vieressä on avoinna joka päivä kello 5.30–23.30.

Lue myös: