Flybe Finland vaihtaa emoyhtiön tavoin violettiin

Flybe_purple_Q400Flybe Finlandin brändi-ilme ja palvelut uudistuvat. Uuden ilmeen myötä lentoyhtiö vaihtaa vaaleansinisen tunnusvärinsä violetiksi. Uudet värit esitellään tulevana viikonloppuna Malmin lentonäytöksessä, mutta koneita ei ainakaan toistaiseksi maalata.

Uudella brändi-ilmeellä ja Lennosta etumatkaa -sloganilla Flybe haluaa muistuttaa, että pitkien välimatkojen Suomessa lentäminen on nopea, vaivaton ja kustannustehokas matkustusmuoto.

Osana muutosta lentoyhtiö uudistaa lipputyyppejään ja kotisivujaan. Jatkossa Flyben lennoille voi ostaa lippuja entistä edullisemmin ja niiden varaaminen on uudistettujen kotisivujen myötä aiempaa vaivattomampaa.

Myös Flyben lentolipputyypeistä tehtiin selkeämmät. Lipputyypit jakautuvat kolmeen hintaluokkaan. Edullisimman Just Fly -vaihtoehdon perushinta sisältää lennon sekä yhden enintään 8 kilon painoisen käsimatkatavaran. Lisäpalvelut on mahdollista ostaa erikseen tarpeen mukaan.

Get More -lipulla matkustavan palveluihin kuuluu lisäksi enintään 20 kilon painoinen ruumaan menevä matkalaukku, mahdollisuus varata istumapaikka koneesta etukäteen sekä mahdollisuus muuttaa varausta tarpeen mukaan ilman erillistä maksua.

Kattavin ja joustavin All In -lflybe_ATRippuvaihtoehto soveltuu erityisesti kiireisille liikematkustajille. All In -lipuissa on täysi vaihto- ja peruutusoikeus ja lippuun sisältyvät muun muassa loungepalvelut ja pikaturvatarkastus.

”Tavoitteenamme on tarjota kaikille matkustajillemme mutkaton matkustuskokemus. Tulemme jatkossa korostamaan täsmällisyyttämme ja korkealaatuista asiakaspalveluamme”, kertoo Flybe Finlandin markkinointipäällikkö Tytti Haaga.

Uudet värit esitellään Malmin lentonäytöksessä

Flybe Finlandin brittiläinen emoyhtiö Flybe uudisti ilmeensä aiemmin keväällä 2014. Uusin värein maalattu Bombardierin Q400 -potkuriturbiinikone lensi ensilentonsa 3. huhtikuuta. Emoyhtiössä myös virkapuvut vaihtuivat väreiltään violeteiksi.

Jatkossa Flybe Finlandin ilme on yhteneväinen emoyhtiön kanssa. Facebook-sivun mukaan yhtiön koneita ei ainakaan toistaiseksi maalata violetiksi emoyhtiön tapaan, vaikka moni muu elementti muuttaakin väriä.

Yhtiön uusi ilme lanseerataan Helsinki-Malmin lentoasemalla järjestettävässä Finland International Airshow’ssa 16.–17. elokuuta. Paikalla on yhtiön ATR 72 -matkustajakone. Flybe Finland on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.