Haapasaari jatkaa IAU:n puheenjohtajana

iau_logoIlmailualan Unioniin edustajisto on 22. toukokuuta järjestetystä kokouksessaan valinnut liitolle puheenjohtajiston sekä hallintoelimet vuoteen 2019 saakka. Puheenjohtajan tehtävässä jatkaa Juhani Haapasaari.

Kokouksessa valittiin liiton johto edustajiston kaudelle 2015-2019.  Hallituksen puheenjohtajan tehtävissä jatkaa Juhani Haapasaari ja liittosihteerinä Juha-Matti Koskinen. Varapuheenjohtajaksi valittiin Pekka Kähkönen. Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Sami Rajala ja varapuheenjohtajaksi Juha Grundström.

Ilmailualan Unioni IAU ry on vuonna 1957 perustettu ilmailualan teknisissä ja palvelutehtävissä toimivien ammattilaisten ammattiliitto. Liiton seitsemässä eri ammattiosastossa on kaikkiaan noin 4 000 jäsentä.

Muun muassa erilaiset lentokoneen huoltotyöt, asiakaspalvelu-, kuormaus- ja ruuanvalmistustyöt, sekä operatiivinen lennonvarmistus ja terminaalitekniikan ylläpito kuuluvat IAU:n sopimusalan piiriin.

IAU on myös Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry:n jäsenjärjestö. SAK:ssa IAU on yksi Kuljetusalan neuvottelukunnan jäsenliitoista. Lisäksi IAU on Kuljetusalan Ammattiliittojen Federationi KAF:n jäsenjärjestö.