Helsinki-Vantaan Finnair Lounge valittiin maailman parhaiden joukkoon

AYlounge_finnairUutiskanava CNN listasi verkkosivuillaan maailman parhaat lounget. Helsinki-Vantaan lisäksi Euroopasta ovat mukaan päässeet Lontoon, Frankfurtin ja Basel-Mulhouse-Freiburgin lentokentät. Samassa yhteydessä CNN kertoi, että helmikuussa 2012 suljettu Via Spa -kylpylä avataan uudistettuna alkavana talvikautena.

Kaikki TOP 10 -listan lentoasemat pitävät hyvää huolta maailman matkaajista, jotka haluavat upeita muistoja ja elämyksiä paitsi itse kohteesta, myös matkustamisesta.

"Ne ovat keitaita, jotka tarjoavat ensiluokkaisia palveluita, yksityisyyttä ja rauhallisen ympäristön. Kaikki on niin hyvää, että todellakin haluat mennä lentoasemalle ajoissa", CNN toteaa uutisessaan.

Finnair Lounge saa kehuja suomalais-skandinaavisesta sisustuksestaan, erinomaisesta ruokatarjoilustaan ja upeista näkymistään. Myös kännyköiden langaton PowerKiss-latausmahdollisuus ihastutti kävijöitä.

Vuonna 2009 avattua kaukolentojen terminaalia markkinoitiin erityisesti loungen yhteydessä olevalla innovatiivisellä Spa-kylpylällä. Siinä oli neljä erilaista saunaa.

Perinteisen suomalaisen version ohella tarjolla oli havu- ja kivisauna Alpeilta saksalaisen Paul Haslauerin konseptin mukaisesti. Myös höyrysaunaan pääsi halutessaan, samoin vilvoittelemaan mineraalivesialtaaseen.

Via Spa -nimellä tunnettu kylpylämaailma kuitenkin suljettiin tämän vuoden alussa. Loungessa on kuitenkin edelleen ollut matkustajille tarjolla suihkutilat.

Nyt Spa-aluetta on remontoitu ja CNN:n mukaan se aukeaa uusittuna talvikaudella. Edelleen mukana on ainakin perinteinen suomalainen sauna.

Vuonna 2011 Priority Pass -asiakkaat valitsivat Finnair Loungen maailman parhaaksi ja seuraavana vuonna se palkittiin Lounge of the Year 2012, Highly Commended -tunnustuksella yli 600 ehdokkaan joukosta.

Voittoisa Finnair Lounge sijaitsee Helsinki-Vantaan terminaali 2:ssa kaukolentojen Non-Schengen-alueella porttien 36  ja 37 välissä.

CNN: Ten of the world's best airport lounges

 

Lue myös: