Helsinki-Vantaan GoSleep-lepoalueet muuttivat uusille paikoille

Gosleep_37_1Keväällä 2015 Helsinki-Vantaalle palanneet GoSleep-unituolit ovat muuttaneet uuteen paikkaan terminaalissa. Nykyisin lepohetken voi ottaa porteilla 31 ja 37. Myös hinta on laskenut.

 Lentomatkustajan levähdyspaikka -projektista tuttu palvelu palasi lentoasemalle ensimmäisenä Euroopassa helmikuussa 2015. Nyt uniputket on siirretty koeajan jälkeen uusiin paikkoihin. Nyt palvelu on sijoitettu maksullisena lähtöportilla 31, jossa käytöstä peritään 5 euron tuntimaksu. Lähtöportilla 37 GoSleep-tuotteisiin voi tutustua maksutta.

Gosleep_37_2GoSleep-uniputki on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa matkustajalle rauhaa ja yksityisyyttä hektisen lentoaseman vilskeessä. Se on ergonominen, sängyksi muuntuva istuin, jossa matkustaja voi levätä muiden katseilta ja hälyltä suojassa.

Käsimatkatavarat saa kätevästi säilöön istuimen alaosaan. Vedettävä kupu eristää ympäriltä valoa ja ääntä. Istuimesta löytyy pistorasia esimerkiksi kännykän tai kannettavan lataamiseen. Palvelun on suunnitellut ja valmistanut suomalainen Short Rest Solutions Oy.

Lue myös: