Jo yli 1000 nimiehdotusta FlyBe:n koneelle - kisa päättyy ensiviikolla

FlyBe_tailFlyben lentokoneen nimeämiskilpailuun on saapunut tähän mennessä jo yli tuhat nimiehdotusta. Kilpailuaikaa on jäljellä vielä viikko.

14. helmikuuta käynnistyneeseen lentokoneen nimeämiskilpailuun on saapunut jo yli tuhat ehdotusta. Nimiehdotukset kuvastavat luovalla tavalla osallistujien kiintymystä saaristoon ja heidän tietämystään alueen historiasta ja perinteistä. Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia 14.3. saakka. Kilpailun voittaja julkistetaan maaliskuun lopussa.

Voittanut nimi maalataan Flyben koneen kylkeen ja paljastetaan juhlallisin menoin Maarianhaminan lentoasemalla 18. huhtikuuta. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi kuusi meno-paluulentoa millä tahansa Flyben Pohjoismaiden ja Baltian alueen reitillä.

Kilpailun tuomareina toimivat Flybe Europen kaupallinen johtaja Fred Kochak, Visit Ålandin toimitusjohtaja Annica Jansson ja Finavian Maarianhaminan lentokentän lentoasemajohtaja Tanja Sabel.

Kilpailuun voi osallistua Visit Åland-sivuilla: Facebookissa sekä myös Visit Åland -internetsivustolla.

Flybe lentää kesäkaudellaan 26.3. lähtien jopa 11 viikoittaista lentoa Maarianhaminan ja Helsingin välillä. Yhdensuuntaisten lentojen hinnat alkavat 25 eurosta.