Joensuun lentoaseman päälliköksi on nimitetty Heikki Tanninen

joensuun-lentokentta-0020Heikki Tanninen aloittaa Joensuun lentoaseman päällikkönä 1. huhtikuuta 2021. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Joensuun lentoaseman kunnossapidon työnjohtajan tehtävistä.

"Olemme erittäin iloisia, että Joensuun lentoaseman uusi päällikkö löytyi talon sisältä. Heikki Tanninen on ollut palveluksessamme jo yli kymmenen vuotta. Hänellä vankkaa osaamista lentoasematoiminnasta ja kokemusta myös lentoaseman päällikön tehtävistä, sillä hän on toiminut päällikön sijaisena useita vuosia", sanoo Finavian aluejohtaja Mari Nurminen.

Nurmisen mukaan Finavia panostaa siihen, että jokainen työntekijä voisi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen uran. Lentoasemat ovat ainutlaatuisia, kansainvälisiä ja jatkuvasti kehittyviä toimintaympäristöjä, joissa tarvitaan paljon erilaista osaamista.

"Haluamme pitää kiinni ammattitaitoisesta henkilökunnastamme ja panostamme urapolkujen kehittämiseen. Tannisen ura on tästä hyvä esimerkki. Hän on edennyt kunnossapidon ammattimiehestä työnjohtajaksi ja nyt edelleen lentoaseman päälliköksi", toteaa Nurminen.

Joensuun lentoasema on yksi kotimaan reittikilpailutuskohteista, jonne Finnair on lopettamassa lennot 18. huhtikuuta 2021. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom neuvottelee Joensuun ja Helsinki-Vantaan välisistä lennoista ruotsalaisen Amapola Flyg AB:n kanssa.

Kesäkaudelle 2021 Joensuun lentoasemalle on suunniteltu lentoliikennealueen päällystystöitä.

Lue myös: