Joulupukki kulkee Finnairin siivin ympäri maailmaa - tulossa myös uusi mainosfilmi (Video)

Joulupukki_EFHK_1(päivittynyt 28.11 klo 23.44) Finnair on ollut Joulupukin virallinen lentoyhtiö jo vuodesta 1983. Tänä vuonna Finnairin kaksi Airbus 321 Sharkletia sai ylleen jouluisen ilmeen. Koneet ovat jo lentäneet moniin Finnairin Euroopan kohteisiin. Nyt luvassa on myös uusi Joulupukki-aiheinen mainosfilmi.

Joulupukkisäätiön kumppanina Finnair lennättää pukin sinivalkoisin siivin eri maihin ilahduttaen lapsia ja lapsenmielisiä. Pukin maailmankiertue käsittää Kiinan, Japanin ja Korean lisäksi useita kohteita Euroopassa.

Perjantaina 28. marraskuuta kello 21.30 MTV-kanavalla saa ensi-iltansa Finnairin uusin mainosfilmi Joulupukista sekä joulun suuresta salaisuudesta. 

santa_small_finnair"Joulupukin merkitys Suomi-kuvalle on valtava sekä Aasiassa että Euroopassa, ja Finnair on mielellään mukana yhteistyössä Joulupukin virallisena lentoyhtiönä", sanoo Finnairin globaalista markkinoinnista ja tuotteesta vastaava Jarkko Konttinen.

"Lisälennot Lappiin mahdollistavat suomalaisille sekä kansainvälisille matkustajille mahdollisuuden kokea Suomen Lappi jouluisena ja talvisena matkakohteena".

Joulu näkyy Finnairin lennoilla myös Pekka Terävän Finnairille suunnittelemassa joulumenussa, jota tarjoillaan Helsingistä lähtevillä kaukolennoilla business-luokassa 26.11.-30.12. välisenä aikana.

Menu sisältää jouluisia alkupaloja kuten graavattua kirjolohta ja pääruokavaihtoehtoina haudutettua ankkaa tai paahdettua turskaa. Lennoilla tarjoillaan myös glögiä ja pipareita.

päivitys 28.11 klo 23.44: Lisätty Finnairin uusi mainosvideo

Lue myös: