Laudamotion avaa Wien-Lappeenranta -reitin keväällä 2020

OE-LOB_080319Ryanairin omistama itävaltalainen Laudamotion GmbH avaa uuden reitin Lappeenrantaan Itävallan pääkaupungista Wienistä. Uusi reitti avataan maaliskuun lopussa 2020 ja se lennetään kaksi kertaa viikossa.

Laudamotion on Itävallan suurin halpalentoyhtiö ja se on nimetty perustajansa Niki Laudan mukaan.  Yhtiön omistaa Ryanair, jolla on jo useampi reitti Lappeenrannasta.

Kesäkaudella Ryanair lentää Lappeenrantaan myös Milanon Bergamosta, Berliinistä ja Budapestista kaksi kertaa viikossa sekä Ateenasta ja Thessalonikista kerran viikossa. 

LPP_eija_joro "On todella hienoa, että voimme nyt avata uuden reitin suoraan Itävallasta Saimaalle. Wien on ollut kärkipaikoilla toivotuimpien uusien reittien listallamme", iloitsee Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro.

 "Uskomme, että upea Saimaan järvialue luontoelämyksineen ja sen monet viehättävät kaupungit houkuttelevat paljon matkailijoita Itävallasta, nyt kun suora ja edullinen lentoyhteys käynnistyy. Lappeenrannan lentoasema sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Saimaan rannalta, joten loman aloittaminen ruuhkattomasti ei voisi olla enää helpompaa", jatkaa Joro. 

"Tämä reitti tulee olemaan varmasti suosittu ja toivotamme Laudan lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrantaan", sanoo Joro. 

 Lappeenrannan lentoaseman ainutlaatuinen sijainti lähellä Pietaria ja Saimaan järvialueen sydämessä mahdollistaa laajan asiakaskunnan palvelemisen.

Lappeenranta_airport_logo_080518"Matkustajat ovatkin jo löytäneet Lappeenrannan helppona ja edullisena väylänä Suomeen sekä Pietarin upeaan metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin päässä Lappeenrannasta", kertoo Joro .

 "Olemme ylpeitä ja iloisia uudesta suorasta Lappeenranta-Wien -lentoyhteydestämme, joka laajentaa entisestään lentoreitistöämme",  sanoo Laudan toimitusjohtaja Andreas Gruber.

Ryanairin lentoyhtiöt ovat Ryanair DAC, Laudamotion, Buzz ja Ryanair UK.