Norwegian keskeyttää kotimaanlennot Suomessa huhtikuun loppuun saakka - ei lennä enää Suomeen

Norwegian_737_HELKoronaviruspandemian liikkumisrajoitukset vaikuttavat myös Norwegianin lentoihin Suomessa. Yhtiö keskeyttää kaikki kotimaanlennot Suomessa ja keskeyttää samalla myös kaikki lentonsa Suomeen. Vastaavia vähennyksiä reittiyhteyksiin Norwegian teki myös ainakin Ruotsin osalta.

Norwegian keskeyttää kotimaanlennot Suomessa koronaviruspandemian ja sen aiheuttamien matkustusrajoitusten seurauksena. Kysyntä on heikentynyt rajoitusten tiukentuessa vahvistaa Norwegian Lentoposti.fi:lle maanantaina 30. maaliskuuta.

Alunperin Norwegianin oli määrä lentää kotimaanlentoja Suomessa rajoitetusti reiteillä Helsinki-Vantaalta Kittilään, Rovaniemelle ja Ouluun. Nyt nämäkin lennot on siis peruttu eikä Norwegianilla ole tällä hetkellä yhtään kotimaanlentoa Suomessa. Päätös on voimassa ainakin huhtikuun 2020 loppuun saakka. Kaikki riippuu lopulta pandemian etenemisestä ja matkustusrajoituksista.

Ruotsissa Norwegian on tehnyt vastaavia reittivähennyksiä, kun valikoimasta on poistunut lennot Kiirunaan, Luulajaan ja Göteborgiin.

Norwegian täsmensi Lentoposti.fi:lle, että se lentää kotimaan reittejä enää vain Norjassa ja Skandinaviassa ainoastaan lentoja Oslon ja Tukholman sekä Oslon ja Kööpenhaminan välillä. Suunnitellut lennot Helsinki-Vantaan ja Oslon sekä Tukholman osalta on peruttu koko huhtikuulta. Norwegianille ei siis ole enää huhtikuussa yhtään lentoa Suomessa tai Suomeen.

Myös Finnair on harventanut huhtikuulta suunniteltujen viikkovuorojen määrää kotimaan rajoitetussa liikenneohjelmassa. Kohteina ovat edelleen Maarianhamina, Kuopio, Oulu ja Rovaniemi.

Lue myös: