Norwegianin matkustajamäärä jatkoi kasvuaan heinäkuussa

Norwegian_737_sunsetNorwegian teki heinäkuussa uuden kaikkien aikojen kuukausikohtaisen matkustajaennätyksen, joka on lähes 2,7 miljoonaa matkustajaa. Heinäkuuta leimasi vilkas lomaliikenne kaikilla markkinoilla ja täydet koneet. Käyttöaste oli 94 prosenttia, mikä on niin ikään kaikkien aikojen korkein yhden kuukauden käyttöaste.

Heinäkuussa 2 690 458 matkustajaa lensi Norwegianilla, kasvua 8 prosenttia verrattuna vastaavaan aikaan viime vuonna. Myytyjen henkilökilometrien määrään (RPK) kasvoi 7 prosenttia samalla, kun tarjottujen henkilökilometrien määrä (ASK) kasvoi 1 prosentin heinäkuussa. Käyttöaste oli 93,8 prosenttia, kasvua 5,6 prosenttiyksikköä verrattuna samaan ajankohtaan viime vuonna. Kaukolennoilla käyttöaste oli 97 prosenttia.

"On erittäin ilahduttavaa, että niin monet valitsivat lentoyhtiökseen heinäkuussa Norwegianin, ja että rikoimme matkustajaennätyksen ja täytimme koneemme paremmin kuin koskaan aikaisemmin", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

"94 prosentin käyttöaste kertoo, että kysyntä on yhtä suurta sekä vakiintuneilla markkinoilla Pohjoismaissa että uusilla markkinoilla Isossa-Britanniassa, Saksassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa.Tämä osoittaa, että Norwegianin kansainvälistymisstrategia toimii ja että olemme entistä paremmin varustautuneita vastaamaan kovaan kilpailuun tulevaisuudessa", päättää Kjos.

Norwegian lensi heinäkuussa 99,9 prosenttia suunnitelluista lennoistaan ja näistä 76 prosenttia lähti aikataulun mukaisesti.