Patria sai viranomaishyväksynnän Nordic Drones -yrityskauppaan

Patria_logoTyö- ja elinkeinoministeriön (TEM) hyväksyntä ja viranomaisprosessi on nyt saatu päätökseen Patrian yrityskaupassa, jossa se ostaa Nordic Drones Oy:n. Liiketoiminnat siirtyivät Patrialle 1. lokakuuta 2024.

Patria kertoi kesäkuussa ostavansa johtavan ammattikäyttöisten dronejärjestelmien valmistajan Nordic Drones Oy:n. Oston kohteen ollut droneyritys on kehittänyt miehittämättömiä dronejärjestelmiä jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhtiö on saavuttanut merkittävän aseman pohjoismaisten turvallisuusviranomaisten yhteistyökumppanina.

Hankinnan toteuttaminen TEM:n hyväksynnän ja viranomaisprosessi on nyt saatu päätökseen. Vastaavat menettelyt saatiin päätökseen myös toisessa yrityskaupassa, jonka Patria julkisti syyskuussa 2024. Se koski kyberliiketoiminta-alueen avointen lähteiden tiedonkeruuseen liittyvän tuotteen ja liiketoiminnan ostamista WithSecurelta.

Yritysostot eivät vaikuta yhtiön asiakassitoumuksiin, työsuhteisiin tai muihin yhtiön tai liiketoiminta-alueen tekemiin sitoumuksiin.

Lue myös: