Pohjoisen kohteet ja Rooma Norwegianin pääsiäismatkojen suosikkikohteet

Norwegian_planesTulevan pääsiäisen lomalentoliikenne suuntautuu pitkälti pohjoisen lomakohteisiin.  Norwegian kertoo paluulentojen Kittilästä Helsinkiin olevan osittain jo täyteen varattuja. Ulkomaankohteista erityisesti Rooma vetää matkailijoita pääsiäisen viettoon.

Osa Norwegianin pääsiäisen ajan Lapin lennoista on jo täynnä mutta joitakin paikkoja on jäljellä eri kohteisiin. Yhtiön mukaan lento Helsingistä Kittilään 27.3. ja Kittilästä Helsinkiin 1.4. ja 5.4. ovat jo täynnä. Keskiviikon 3.4. Kittilä-Helsinki lennolle on yhä joitakin paikkoja saatavilla.

Helsinki-Ivalo -reitille löytyy paikkoja yhä kaikille Norwegianin lennoille. Myös Helsinki-Rovaniemi -reitille voi vielä löytää paikkoja molempiin suuntiin.

Kohti kesäkautta

Norwegian siirtyy kesäaikatauluun pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Tämä merkitsee aikataulujen uudelleenjärjestelyjä lukuisilla reiteillä.

Viimeiset lennot Kittilään lennetään 5. huhtikuuta ja Ivaloon 4. huhtikuuta.Molemmat reitit palaavat ohjelmaan talviaikataulun myötä lokakuun lopussa. Rovaniemen reitillä viimeinen lauantailento lennetään 6.4. Lauantai-vuoro palaa ohjelmaan jälleen 2.11.

Pääsiäistunnelmaa haetaan myös ulkomaankohteista

"Pääsiäinen tarjoaa sopivan vapaan kaupunkimatkailuun. Osa lomalaisista on selvästi myös pidemmällä vapaalla ja suuntaa etelään, josta haetaan lämpimämpää ilmanalaa, mitä kotimaan kohteet tai kaupunkimatkat voivat tarjota", sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegianin neljä suosituinta pääsiäiskohdetta, kotimaan matkojen ulkopuolelta ovat Rooma, Nizza, Kanarian saaret ja Espanjan aurinkorannikko. Myös aina suositut kaupunkikohteet, kuten Lontoo ja Pariisi ovat Norwegianin suosituimpien kohteiden joukossa pääsiäisenä.