Poliisi "pidätti" alligaattorin kiitotien vierestä

Charlotte1_gator_CCSOPunta Gordan lentokenttä (KPDG) Charlotte Countyssä Floridassa sijaitsee lähellä luonnonsuojelualuetta osavaltion eteläosissa. Poliisi hälytettiin paikalle, koska kenttäalueella oli havaittu kohti pääkiitotietä suuntaava alligaattori. Kentälle saapunut poliisi onnistui ajoneuvollaan estämään eläimen etenemisen liikennealueelle. Se oli ehtinyt noin 10 metrin päähän pääkiitotiestä 4/22, mutta kääntyi poispäin.

alligator_ccsoPaikalle saapui myös lentokentän ja osavaltion FWC-eläinyksikön väkeä. He kiinnittivät alligaattorin huomion itseensä ja Charlotte Countyn sheriffin toimiston Agriculture Detective Justin Treworgy pääsi hiipimään sen taakse.

Treworgy (kuvassa keskellä) hyppäsi alligaattorin selkään ja nappasi tukevan otteen eläimen leuoista. Muut riensivät avuksi ja teippasivat leuat yhteen.

Yli kaksimetrinen eläin kannettiin pois kenttäalueelta. Florida Fish and Wildlife Conservation Comissionin edustaja toimitti sen luonnonmukaisempaan ympäristöön.

Vaikka tapaus saattui jo 31. joulukuuta, poliisi tiedotti siitä vasta nyt perjantaina. Kenttää oli tapauksen aikana lähestymässä suihkumatkustajakone, mutta liikenne ei häiriintynyt poliisin nopean toiminnan takia.


Charlotte County Sheriff's Officen tiedote: Facebook

Lue myös: