Ryanair avaa maaliskuussa 2018 reitin Lappeenrannasta Italian Bergamoon

EI-DAO(päivittynyt 17.24) Ryanair avaa kesäaikataulukaudelle uuden reitin Lappeenrannasta Bergamoon, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Milanosta. Kerran viikossa lennettävä reitti avataan maaliskuussa 2018.

Bergamoon on lennetty Lappeenrannasta jo muutamia vuosia sitten. Tuolloin reitti oli erittäin suosittu. Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja Eija Joron mukaan Ryanairilla on myös kattavat jatkoyhteydet Bergamosta useisiin muihin Euroopan kohteisiin. 

"Olemme todella iloisia, että Ryanair lisää uuden reitin Lappeenrantaan, Suomen hienoimman järviseudun sydämeen. Uusi Bergamon reitti tarjoaa Itä-ja Etelä-Suomesta kätevän ja edullisen yhteyden suoraan upeaan Pohjois-Italiaan. Uusi reitti mahdollistaa myös sujuvan yhteyden Pietarin ja Italian välillä", sanoo Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja Eija Joro.

Ryanair lentää Lappeenrannasta Bergamoon keskiviikkoisin ajalla 28.3.-24.10.2018. Lennot lähtevät Bergamosta kello 16:25 ja saapuvat Lappeenrantaan kello 20:40. Paluulento lähtee Lappeenrannasta kello 21:05 ja saapuu Bergamoon kello 23:20.

"Tässä vaiheessa reitti on julkaistu myyntiin kesäaikataulukaudeksi. Seuraavan talvikauden lennoista ei vielä ole tehty lopullista päätöstä", kertoo Joro Lentoposti.fi:lle.

"Ryanair on iloinen voidessaan julkistaa uuden Lappeenranta–Milano Bergamo -yhteyden, joka tulee myyntiin Ryanair.com-sivuilla tänään tiistaina 21. marraskuuta", kommentoi Ryanairin Pohjoismaiden ja Baltian markkinointi- ja myyntijohtaja Chris Lundshøj.

Ryanair avaa Bergamon reitin lisäksi toukokuussa 2018 lennot Lappeenrannasta Ateenaan.

Päivitys 17.24: Tarkennettu lentojen aikatauluja.

Lue myös: