Ryanair avaa reitin Lappeenrannasta Berliiniin

EI-DAORyanair avaa keväällä 201 reitin Lappeenrannasta Berliinin Schönefeldiin. Uutta reittiä lennetään kahdesti viikossa. Kyseessä on jo yhtiön neljäs reittiyhteys Lappeenrannasta Eurooppaan.

Ryanair tuo uusia reittejä kesäaikataulukaudelle ja avaa 1. huhtikuuta 2019 reitin Lappeenrannasta Berliinin Schönefeldiin. Reittiä lennetään kahdesti viikossa maanantaisin ja perjantaisin.

"Kyseessä on jälleen iso askel kasvusuunnitelmissamme ja yhteistyön kehittämisessä Ryanairin kanssa. Lappeenranta –Berliini -reitti on ollut ykkösprioriteettimme ja olemme erittäin innoissamme tulevasta reittiavauksesta", kommentoi Lappeenrannan lentoaseman Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro.

"Jatkamme kasvua edistävien ja asiakaspalvelua parantavien kentän palvelujen sekä helppojen kulkuyhteyksien kehittämistä edelleen. Matkustajat ovat löytäneet Lappeenrannan helppona ja edullisena väylänä Suomeen sekä Pietarin upeaan metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin päässä Lappeenrannasta", jatkaa Joro.

Ryanair lentää Lappeenrannasta Milanon Bergamoon kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin ja kerran viikossa keskiviikkoisin Ateenaan sekä torstaisin Thessalonikiin. Lennot kaikkiin neljään kohteeseen alkavat huhtikuussa 2019.

Ryanairin Lappeenrannasta tarjoama kokonaispaikkamäärä kasvaa yli 100 prosenttia kesäkauteen 2018 verrattuna.